Firma Biofarm

Previzualizare referat:

Extras din referat:

Istoria firmei BIOFARM S.A.

Compania, fondata in 1921, s-a concentrat pe dezvoltarea, producerea si comercializarea atat a unor branduri puternice, cat si a unor produse generice. Cu laboratoare de cercetare de cel mai inalt nivel, linii de productie moderne si o puternica echipa de reprezentanti medicali si de vanzari, Biofarm se regaseste de mai multi ani in topul primilor 3 producatori romani de solutii si suspensii pentru administrare orala, este cel mai important producator roman de capsule gelatinoase moi si unul dintre cei mai mari fabricanti de comprimate si drajeuri din Romania.

1921 - 1936:

Se pun bazele unitatii actuale prin fuzionarea mai multor firme producatoare de medicamente (solutii, tablete, fiole, etc.), care utilizau ca materii prime plantele medicinale, diverse glande, organe si subproduse animaliere.

1936:

Firma GEDEON-RICHTER din Timisoara, care fuzionase in 1924 cu firma Gea Krayer, se uneste cu alte laboratoare existente si cu alti actionari in cadrul "Societatii Romane pe Actiuni" si incepe productia pe teritoriul sediului central al societatii in strada Logofat Taut nr.99, Bucuresti, si pe platforma din Bd. Iancu de Hunedoara.

Descarcă referat

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Firma Biofarm.doc
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Diacritice:
Nu
Nota:
7/10 (3 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
7 pagini
Imagini extrase:
7 imagini
Nr cuvinte:
1 327 cuvinte
Nr caractere:
8 418 caractere
Marime:
12.29KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Facultate
Tip document:
Referat
Domeniu:
Alte domenii
Tag-uri:
biofarm, firma
Predat:
la facultate
Materie:
Alte domenii
Sus!