Extratereștrii

Extras din referat

Sunt consideratii a fi fiinte superioare sau asemanatoare noua, malefice sau benerfice din alte dimensiuni ale vexistentei, fiinte de pe alte planete din universul nostru fizic, manifestari ale subconstientului colectiv sau ale planetelor astrale sau chiar o varianta modernizata spiritelor natura. Exclud posibilitatea ca aceste fiinte sa nu existe.
Ufologii care exclud posibilitatea ca aceste fiinte sa vina din alte dimensiuni ale existentei gresesc foarte mult. Se stie ca cele mai multe persoane care s-au intalnit cu extraterestrii, au capacitatii suprasenzoriale mult mai dezvoltate decat ale omului obisnuit si prezinta in interese, in domenii spirituale si diferite stiinte si miscari de tip New Age. De ce acest lucru? Foarte simplu: pentru ca au abilitati de a accesa aceste dimensiuni subtile, iar in preajma lor fiintelew din dimensiuni gasesc un teren propice de manifestare, chiar daca este vorba de o manifestare fizica.
Aceste fiinte vin din planuri cu frecvante mai inalte planul nostru fizic. Auzim vorbindu-se tot mai mult nuveluri de densitate.
Aceste fiinte sunt asociate in general cu nivelul 4 de densitate.
Universul nostru fizic se afla pe nuvelul 3 de densitate.
Aceste fiinte vin din alte dimensiuni fizice aflate pe acelasi nivel de vibratii, dar paralele cu a noastra.
Unele din aceste fiinte poate ca nu sunt cu mult mai dezvoltate decat noi.
Din afirmatiile diferitelor contactii se poate trage concluzia ca in general, aceste fiinte nu sunt suprioare sau cu mai mult noua din punct de vedere spiritual.
Unele dintre ele se pare ca sunt chiar malefice. Entitatile malefice extraterestre sunt asociate cu experientele neplacute ale diverselor oameni care au avut de aface cu ei.
Cei care sunt contactati au parte de aceste experiente neplacute in timpul somnului, sau la limita dintre starea de veghe si cea de somn, atunci cand o intruziune interdimensionala este mult mai probabila. Sunt anumite persoane care afirm ca unele dintre aceste OZN-uri sunt venite din Shambala, o lume misterioasa din interiorul pamantului. Exista foarte multi contactati care s-au afiliat la aceasta idee.
Fiintele de acolo au corpuri din lumina. Tragem concluzia ca Shambala se afla in alte dimensiuni, pe o frecventa superioara Pamantului. De altfel oamenii de stiinta afirma posibilitatea ca interiorul sa fie gol, date fiind cercetarilor care s-au facut pana acum in acest sens.
Posibilitatea ca aceste fiinte sa vina este foarte mica. Daca vin de pe alte planete atunci probabil ca utilizeaza alte dimensiuni pentru a ajunge la noi.
Putem lua in considerare spiritualii din alte religii si mai ales yoghinii care ne spun ca omul evolueaza trecand pri diverse planuri ale erxistentei pana ajung la punctul suprem al Creatiei. Astfel Pamantul nu este decat o etapa tranzistorie in acest sens.
Tragem concluzia ca omul nu este numai o entitate fizica biologica, ci ca are si alte structuri subtile care in general nu sunt active aici pe Pamant.
Putem continua ...


Fisiere in arhiva (1):

  • Extraterestrii - Varianta 1
    • Referat.doc

Imagini din acest referat

Ne pare rau, pe moment serviciile de acces la documente sunt suspendate.


Hopa sus!