Destinatia, Caracteristicile Tehnico - Tactice ale Masinilor Blindate Armatelor Straine

Cuprins referat Cum descarc?

- Introducere
- Transportul amfibiu blindat B-33 ZIMBRU
- Transportul amfibiu blindat T.A.B-77
- Transportorul amfibiu blindat BMR-600
- Tancul T-80U
- Transportorul amfibiu blindat MBC
- Informatii suplimentare
- Concluzie
- Bibliografie


Extras din referat Cum descarc?

Introducere
Pe parcursul anilor incepand de la transportoare vechi, infanteria obtinut o vasta dezvoltare in privinta armamentului sau. In prezent acest gen de arma dispune de cele mai performante masini, de cea mai inalta precizie de tragere, cu diferite proiectile pentru ai produce inamicului neutralizarea pe timpul luptei a fortei vii, tehnicii blindate, munitiei, lucrarilor de aparare de campanie, si pierderea capacitatii.de a opune rezistenta.Datorita acestor dezvoltari sistemele de infanterie au o putere foarte mare si o capacitate mare de mobilitate pe campul de lupta o deosebita automatizare pentru usurarea lucrului efectivului si economisirea timpului. De asemenea, datorita acestor masini desfasurarea se efectueaza destul de rapid in pozitie de lupta, pentru intampinarea atacului inamicului si in pozitie de mars pentru executarea marsului si schimbarea pozitiei de tragere.
Transportorul Amfibiu Blindat B-33
ZIMBRU
Destinatie:
Transportorul amfibiu blindat B-33 ZIMBRU constituie mijlocul de lupta si de transport al grupei de infanterie, asigurand acesteia o mare mobilitate si o putere de foc terestra si antiaeriana corespunzatoare. Transportorul poate fi exploatat atat ziua cat si noaptea, indiferent de anotimp sau teren. Asigura protectia colectiva impotriva schijelor si a gloantelor, precum si impotriva efectelor armelor de nimicire in masa. Transportorul are trei compartimente distincte:
Camera de conducere (in fata), camera desantului (la mijloc) si camera energetica (in spate). Camera desantului este despartita de camera energetica printr-un perete etans.
In camera energetica este dispus un motor diesel de 280 CP. Transportorul dispune de o mare capacitate de trecere in teren variat sau cu capacitate portanta redusa (nisip, mlastina, zapada afanata). Virajul transportorului este asigurat de rotile directoare (ale puntilor I si II) comandate prin intermediul mecanismului de directie cu servomecanismul hidraulic. Pentru auto-scoatere in terenuri grele, transportorul dispune de un troliu montat la partea din fata si actionat de cutia de distributie prin intermediul unei prize de putere, a doi arbori cardanici si a reductorului troliului.


Fisiere in arhiva (1):

  • Destinatia, Caracteristicile Tehnico - Tactice ale Masinilor Blindate Armatelor Straine.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* La pretul afisat se adauga 19% TVA, platibil in momentul achitarii abonamentului / incarcarii cartelei.

Hopa sus!