Criterii De Selectare A Produselor Alimentare

Extras din referat Cum descarc?

Produsele alimentare pot fi ambalate si neambalate. Cele neambalate sunt selectate pe baza caracteristicilor lor (prin intermediul vazului, mirosului, gustului, auzului si pipaitului). Ambalajul are rol de protectie si contribuie la dezvoltarea gustului cumparatorului pentru frumos si asigura integritatea produsului prin constructia sa. Ambalajele se pot confectiona din hartie, material plastic, lemn, sticla, metal, textile etc.
Informatiile de pe ambalaj cuprind: -elemente de identificare-denumirea produsului, denumirea fabricii si emblema acesteia, cantitatea ambalata etc.
-elemente de informare-compozitia produsului ambalat, indicatii de utilizare sau pastrare, data fabricatiei, termenul de garantie etc.
-codul de bara format din linii paralele sub care se afla si cifre care semnifica tara de origine a produsului, numarul de control al codului etc.
...


Fisiere in arhiva (1):

  • Criterii De Selectare A Produselor Alimentare
    • Referat.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Descarca gratuit aceast referat (0 €)

Completezi numele, prenumele și adresa de email. După aceea primesti prin email link-ul pentru descărcare. Completeaza o adresă de email validă.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.



Hopa sus!