Colectie de Programe C++

Extras din referat Cum descarc?

I.Introducere
a) Scurta prezentare
Lucrarea Colectie de programe C++ este realizata sub forma unui website in care sunt prezentate si explicate mai multe programe scrise in limbajul de programare C++, dar si cateva articole cu referire la acest limbaj.
Optsprezece programe sunt prezentate sub forma unor exercitii a caror rezolvare este codul sursa al programului respectiv, de-alungul caruia apar si explicatii .Aeste exercitii au fost rezolvate si explicate de catre doamna profesoara Parlogea Nicoleta.
Unele programe pot fi chiar utile, de exemplu wininfo ce returneaza informatii despre sistemul pe care este rulat, pe cand altele sunt orientate spre divertisment, cum este jocul Mine, de aceea sunt impartite in aceste doua categorii.
b) Aplicatii utilizate :
Websitul este realizat cu ajutorul programului de editare html Namo Webeditor si a editorului de text Wordpad din sistemul de operare Microsoft Windows.
II.Utilitatea sitului
Acest site se adreseaza tuturor celor interesati de limbajul C++, dar mai mult incepatorilor ajutand la invatarea programarii prin exercitii si programe explicate, documentatii.
Programele exemplifica modul cum pot fi realizate diferite aplicatii folositoare sau pot fi chiar ele utilizate in diferite domenii ca de exemplu management, matematica .
Fisierele cu codul sursa al acestora sunt in format .cpp putand fi astfel descarcate si compilate in C++.
Siteul poate fi updatat cu materiale noi cu timpul, structura de baza putand ramane nemodificata.


Fisiere in arhiva (1):

  • Colectie de Programe C++.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* Prețul este fără TVA.

Hopa sus!