Tehnologii de Obtinere a Produselor Vegetale

Extras din referat Cum descarc?

Produsele traditionale sunt produsele obtinute in gospodariile taranesti, a caror reteta este transmisa din generatie in generatie.
Painea este un strop de natura pe care atingerea mainilor brutarului il transforma in istorie, apeland la tot ceea ce i-a oferit traditia. Iar daca noi oamenii dainuim pe acest pamant, o datoram in mare parte acestui produs.
Painea alba avand mai putine fibre este mai bine tolerata la nivel digestiv. Continutul mare de amidon furnizeaza energia necesara timp de 2-3 ore dupa masa.
Painea neagra are un rol benefic in echilibrarea metabolismului, recomandat pentru orice regim alimentar si este sursa de fibre si vitamine.
Painea integrala stimuleaza tranzitul intestinal, ajuta la detoxifierea organismului, sursa de vitamine din complexul B, sursa de minerale, bogata in fibre.
Fie ca vorbim de branzeturile din lapte de vaca, sau de la alte mamifere (oaie, bivolita, capra sau chiar ren si camila), branzeturile sunt o sursa fantastica de calciu si grasimi pentru organism. 


Fisiere in arhiva (1):

  • Tehnologii de Obtinere a Produselor Vegetale.pptx

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* La pretul afisat se adauga 19% TVA, platibil in momentul achitarii abonamentului / incarcarii cartelei.

Hopa sus!