Studiu privind Calitatea Serviciilor la Unitati de Alimentatie - Hotel Belvedere Predeal

Extras din referat Cum descarc?

Hotel BELVEDERE Predeal
I. Introducere 
Prezentarea generala a unitatii
Amplasat intr-un cadru natural privilegiat, inconjurat de privelistea unica a Muntilor Bucegi, Postavarul si Piatra Mare, Hotel Belvedere este gazda ospitaliera in orice anotimp. Dupa ani si ani, pastrand aceleasi standarde cunoscute, hotelul a renascut in 2003 cu o noua infatisare, cuacelasi renume, dar cu un nou nume: Belvedere. Conform 
clasificarii de categorii de incadrare, Hotelul Belvedere detine 3 * * *.
Echipa de profesionisti a hotelului sta la dispozitia turistilor cu servicii de calitate astfel incat acestia se pot bucura de vacant si se pot relaxa in camerele spatioase si insorite. De asemenea, terasele ii invita pe turisti sa se bucure de aer proaspat si curat, sa priveasca minunata panorama a muntilor, in timp ce pot savura un racoritor suc de fructe sau un pahar de vin.
Hotelul este caracterizat de catre turisti ca fiind simpatic, select si cu o capacitate mare de cazare. Apropierea hotelului de liziera padurii confera posibilitatea practicarii drumetiilor montane, dar si apropierea de renumita discoteca Office il fac una din cele mai cautate unitati de cazare din statiunea Predeal.
Localizare/cai de acces
Hotelul Belvedere*** este situat in Bulevardul Libertatii nr. 102, in zona rezidentiala Cioplea din Predeal, avand o panorama spectaculoasa asupra statiunii Predeal, deoarece este amplasat la 1110 m pe varful Cioplea. Construit in anul 1974, hotelul a fost dat in folosinta sub denumirea de Hotel Cioplea si a creat o traditie in turismul montan de pe Valea Prahovei.
Principalele cai de acces in statiunea Predal, respective la hotelul Belvedere sunt:
Cai rutiere:
- DN1 Ploiesti- Brasov
- DN73 Pitesti -Brasov
- DN73A Predal-Rasnov
Cai feroviare: gara Predal
Specificul hotelului
Cadru elegant pentru organizarea de mese festive, cocktail-uri, receptii. Pe terasa restaurantului se pot petrece clipe placute in aer liber, se pot desfasura mese campenesti si barbeque cu foc de tabara. Va invitam sa gustati din specialitatile casei si preparatele traditionale romanesti, mancaruri pline de savoare si sanatate, in acest loc primitor, intr-un ambient cald, cu oameni zambitori si servire ireprosabila
Mancarea gustoasa, preparatele fine, specialitatile casei si bauturile alese, toate imbinate intr-un stil traditional iti creeaza acele momente rare, dar de neuitat ale vietii.
Scurt istoric
Construit in anul 1974, dupa proiectul arhitectului Constantin Postelnicu, hotelul a fost dat in folosinta sub denumirea de HOTEL CIOPLEA si a facut parte, impreuna cu toata baza materiala a statiunii din O.J.T. Brasov, cu sediul. Dupa ani si ani, pastrand aceleas standarde cunoscute, hotelul a renascut in 2004 cu onoua infatisare, cu acelasi renume si un nou nume: BELVEDERE .Amplasat intr-un cadru natural privilegiat, Hotel Belvedere este gazda ospitaliera inorice anotimp.
Hotelul ,,Belvedere" este o unitate turistica clasificata la trei stele, care incearca sa tina pasul cu multimea de hoteluri, moteluri si pensiuni turistice aparute in ultimii ani. 
Programul de functionare este de la 8 la 10.
II.Descrierea si analiza elementelor materiale
-patrimoniu de resurse/mediu: atractie prin elemente naturale, cultural, istorice, de agreement,alte puncte de interes;
Hotelul dispune de o baza de agrement ce satisface si cele mai exigente cerinte aleclientilor: petrecerea clipelor de neuitat pe terasa restaurantului, in aer liber, mese campenesti,focuri de tabara, ofera posibilitatea de relaxare prin muzica oferita de formatia hotelului. Prezinta un cadru elegant pentru organizarea de mese festive, cocktail-uri, receptii.
FUNCTIUNI NIVEL
Subsol -atelier department tehnic
-magazii, depozite
-spalatorie- curatatorie
Parter -hotel de primire
-receptie
-birou rezervari
Restaurant classic
-barul de zi
-salon modern
-Birou sef restaurant
-grupuri sanitare
-sala conferinta multifunctionala
-SPA
Mezanim Salile de conferinta 20 locuri
-Birouri administrative
Etaj 1-7 -spatii de cazare
-oficii cameriste
-depozit lenjerie
Cadrul natural - depresiune bine adapostita de muntii Bucegi, Baiu, Piatra Mare si Postavarul - se dovedeste a fi foarte benefic pentru oras. Temperatura medie este de 14 C in timpul verii si
-5 C pe timpul iernii.
Potentialul turistic al statiunii Predeal
Predealul a fost si este nelipsit pe hartile turistice ale masivelor invecinate, desi in perimetrele respective are o pozitie marginasa, intrucat constituie punctul de plecare sau punctul terminus al multor drumetii montane.Importanta sa turistica provine mai ales din faptul ca, situat in creierul muntilor, la peste 1100m altitudine, se bucura de conditiile unui mediu foarte putin afectat de prezenta omului. Padurea este exploatata rational si ocupa aproape integral arealul initial, raurile sunt nepoluate, vanatul este ocrotit. Construirea soselei si a caii ferate, dezvoltarea localitatii Predeal, a carei vechime abia depaseste un secol si jumatate, amenajarea partiilor de schi si constructia telefericelor au provocat modificari minime mediului natural. In general regiuneas-a amenajat << cu masura >>, orasul de azi si constructiile mentionate inscriindu-se armonios in peisajul natural.


Fisiere in arhiva (1):

  • Studiu privind Calitatea Serviciilor la Unitati de Alimentatie - Hotel Belvedere Predeal.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare. Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* La pretul afisat se adauga 19% TVA, platibil in momentul achitarii abonamentului / incarcarii cartelei.

Hopa sus!