Promovarea Compostului de Calitate

Extras din referat Cum descarc?

Compostarea a devenit in ultima perioada o tehnica importanta de gestionare a deseurilor solide. Procesul de compostare in sine are capacitatea de a converti portiuni mari ale fluxului de deseuri municipale solide intr-un substrat versatil, cu aplicatii in agricultura , industrii horticole, si de mediu. 
Compostul are capacitatea unica, in conformitate cu utilizarea adecvata si conditiile de aplicare, de a imbunatati caracteristicile chimice, fizice si biologice ale solului sau diferitelor medii de cultura.
Pe masura ce creste productia de compost ar trebui totodata sa creasca si dezvoltarea pietelor, precum si increderea utilizatorului.
Increderea utilizatorului poate fi castigata numai prin educatie si printr-o utilizare cu succes a compostului.
Utilizarea cu succes a compostului poate fi imbunatatita prin furnizarea utilizatorilor finali date seminificative precum: 
caracterizarea produsului, 
instructiuni pentru utilizarea lui, dar si 
aducerea la cunostinta potentialului utilizator avantajele pe care le ofera acest produs.
Astfel de informatii ar permite clientilor selectarea produsului care li potriveste cel mai bine si indeplineste preferintele lor personale, astfel ca rezultatul va fi de cresterea a satisfactiei clientilor.
Prin furnizarea de date semnificative despre compost , utilizatorii pot obtine produsul potrivit pentru proiectul sau aplicarea corespunzatoare. 
Din aceste motive, o lista minima de parametrii de compost are a fost dezvoltata . Acesti parametri reprezinta proprietati chimice de baza, fizice, precum si date biologice necesare utilizatorilor in vederea utilizarii cu succes a compostului si la o satisfactie generala
O mare parte din aceste informatii sunt necesare pentru a permite utilizarea adecvata a compostului in cadrul unui sistem specific de parametrii de crestere . De asemenea, reprezinta informatiile necesare pentru ca utilizatorii finali sa determine care produse poseda charecteristicile care sunt necesare sau sunt de o importanta deosebita pentru ei.


Fisiere in arhiva (1):

  • Promovarea Compostului de Calitate.ppt

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* La pretul afisat se adauga 19% TVA, platibil in momentul achitarii abonamentului / incarcarii cartelei.

Hopa sus!