Prelucrarea Fructelor de Padure

Extras din referat Cum descarc?

Spre deosebire de alte produse ce se gasesc pe piata, piureul, nectarul si concentratele realizate de directia silvica, sunt in procent de 100% naturale, fara ingredienti sintetici, avand baza de materie prima (fructele de padure), certificata din punct de vedere ecologic, urmand ca aceasta sa fie certificata si din punct de vedere biochimic.
Fructele sunt aduse la rampa unde sunt cantarite, analizate senzorial (gust, miros, aspect) si fizico-chimic (substanta uscata solubila, grad brix).
Fructele cu codite sunt puse pe elevator si dozate automat cu ajutorul lamelelor de compartimentare, apoi sunt trecute prin masina de scos codite. Fructele fara codita sunt sortate manual la banda, unde are loc eliminarea fructelor stricate, a crengilor, pietricelelor, frunzelor; dupa care sunt trecute prin bazinul de spalare. Aici fructele sunt sustinute cu ajutorul site in timp ce se efectueaza spalarea prin barbotare. Clatirea finala se efectueaza prin pulverizare cu apa. Fructele cu samburi sunt trecute individual prin masina de scos samburi.


Fisiere in arhiva (1):

  • Prelucrarea Fructelor de Padure.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Descarca gratuit aceast referat (0 €)

Completezi numele, prenumele și adresa de email. După aceea primesti prin email link-ul pentru descărcare.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare. Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

* Prin apăsarea pe butonul “Descarcă gratuit acum” declar că am citit, înțeles și agreat termenii și condițiile.


Hopa sus!