Prelucrarea fructelor de pădure

Previzualizare referat:

Extras din referat:

Spre deosebire de alte produse ce se gasesc pe piata, piureul, nectarul si concentratele realizate de directia silvica, sunt in procent de 100% naturale, fara ingredienti sintetici, avand baza de materie prima (fructele de padure), certificata din punct de vedere ecologic, urmand ca aceasta sa fie certificata si din punct de vedere biochimic.

Fructele sunt aduse la rampa unde sunt cantarite, analizate senzorial (gust, miros, aspect) si fizico-chimic (substanta uscata solubila, grad brix).

Fructele cu codite sunt puse pe elevator si dozate automat cu ajutorul lamelelor de compartimentare, apoi sunt trecute prin masina de scos codite. Fructele fara codita sunt sortate manual la banda, unde are loc eliminarea fructelor stricate, a crengilor, pietricelelor, frunzelor; dupa care sunt trecute prin bazinul de spalare. Aici fructele sunt sustinute cu ajutorul site in timp ce se efectueaza spalarea prin barbotare. Clatirea finala se efectueaza prin pulverizare cu apa. Fructele cu samburi sunt trecute individual prin masina de scos samburi.

Download gratuit

Documentul este oferit gratuit,
trebuie doar să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Prelucrarea Fructelor de Padure.doc
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Diacritice:
Nu
Nota:
8/10 (4 voturi)
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
2 pagini
Imagini extrase:
2 imagini
Nr cuvinte:
626 cuvinte
Nr caractere:
3 263 caractere
Marime:
9.87KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Liceu
Tip document:
Referat
Materie:
Agricultură
Tag-uri:
procese, fructe, productie
Predat:
la liceu
Sus!