Horticultură

Extras din referat Cum descarc?

Motto: In primul trimestru al anului 2010 ponderea pomiculturii in balanta externa a tarii era de 14,6% din total exporturi.[1] Ceea ce este aproape dublu in comparatie cu exportul de cereale, pentru aceeasi perioada a anului.
Inca din stravechi timpuri pomicultura era una din ramurile de baza a agriculturii autohtone. In perioada in care RSSM facea parte din Uniunea Sovietica pomicultura a fost ramura de importanta strategica pentru Uniune. In termeni mai bruti s-ar putea afirma
ca RSSM aproviziona URSS cu fructe si pomusoare. Astfel in perioada 1980-1990 recolta medie anuala de fructe atinge apogeul constituind 950 mii tone[2]. Recolta record de fructe a fost inregistrata in anul 1986 cand aceasta a constituit 1202 mii tone[3]. Este cazul sa remarcam ca in acea perioada in URSS era predominanta orientarea spre productie. Ceea ce inseamna o importanta mai mare acordata volumului productiei chiar si in detrimentul calitatii. Cu toate acestea performanta acelor ani nu este de neglijat.


Fisiere in arhiva (1):

  • Horticultura.docx

Imagini din acest referat Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site (vezi detalii).


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un cod promo pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare și codul promo. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi e-mail-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:


* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!