Gazonul

Extras din referat Cum descarc?

Gazonul are rolul de a infrumuseta o gradina, de a-i oferi un aspect ingrijit. Se planteaza usor, este usor de intretinut si are o viata indelungata.
Exista mai multe metode de plantare a gazonului, fiecare dintre ele avand avantaje si dezavantaje. 
Semanatul gazonului
1. Pregatirea solului : Varianta ideala este aceea in care solul se pregateste toamna, se sapa suprafata pentru aerisire, insa aceasta etapa poate fi omisa. Primavara se sapa solul in care urmeaza sa fie semanat gazonul,se inlatura plantele erbacee si buruienile, apoi se niveleaza cu grebla suprafata. Decopertarea se poate face manual sau mecanizat (cu ajutorul incarcatoarelor frontale). Nivelarea terenului se executa mecanizat pe suprafetele mari cu ajutorul incarcatoarelor frontale. Maruntirea, frezarea, nivelarea fina a terenului se executa cu ajutorul frezelor mecanice de diferite marimi si tipuri sau semi-mecanizat, pamantul se marunteste cu diferite freze, apoi este nivelat cu ajutorul uneltelor.


Fisiere in arhiva (1):

  • Gazonul.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* La pretul afisat se adauga 19% TVA, platibil in momentul achitarii abonamentului / incarcarii cartelei.

Hopa sus!