Fulgi De Porumb

Extras din referat Cum descarc?

Istoria lui Kellogg a inceput in urma cu aproape un secol. Dr. John H. Kellogg si W. K. Kellogg au cautat sa dezvolte o cereala care sa poata inlocui carnea in dietele pacientilor de la sanatoriul Battle Creek pe care Kellogg il conducea. Produsul eforturilor lor, fulgii de porumb, a devenit destul de popular pacientilor, incat Kellogg a format doua companii care au devenit in 1899 Kellogg Company. Dupa 86 de ani Kellogg a devenit una dintre cele mai mari companii de mancare din lume, cu vanzari anuale ce depasesc 2, 5 miliarde $ si cu profituri mai mari de 250 milioane $. Kellogg a ocupat o pozitie pe piata fulgilor de cereale aproape de doua ori mai mare decat a celor mai apropiati concurenti, General Mills si General Foods. Kellogg cunoaste afacerea cu cereale mai bine decat oricine altcineva a spus William Wason de la Brown Brother Harriman & Co, si conducerea a avut intelepciunea sa ramana credincioasa (loiala) la ceea ce stiau ei sa faca. In decembrie 1985, Kellogg Company a fost desemnata una dintre cele cinci companii cel mai bine conduse din Statele Unite ale Americii. Kellogg Company si-a castigat acest statut datorita performantei pe care a avut-o intre anii 1970-1980, cea mai neagra perioada din istoria industriei, si a progresului pe care l-a avut intre 1984 si 1985. Industria fulgilor de cereale este compusa din firme care sunt angajate in fabricarea si vanzarea produselor alimentare preambalate facute in principal din cereale. Consumatorul nu trebuie sa prepare produsul inainte de a-l folosi si poate fi mancat sub forma uscata sau prin adaugarea unor substante cum am fi laptele sau zaharul. Printre avantajele produselor, din perspectiva consumatorului se numara usurinta in folosirea lor si satisfacerea necesitatii de hranire. Consumarea produsului are loc in principal la micul dejun, dar sunt de asemenea folosite si ca gustari. Primele produse care au fost introduse pe piata de catre W. K Kellogg, au fost fulgii de grau in 1894 si fulgii de porumb in 1898. Idustria fulgilor de cereale are o cifra de afaceri de 4 miliarde $ si este compusa din cateva companii mari care domina piata. Condusa de Kellogg, industria include General Mills, General Foods, Quaker Oats, Ralston Purina si Nabisco. Tabelul 1 arata performanta celor mai importanti concurenti pe piata pana in 1984. Importanta cerealelor in linia de produse a concurentilor se schimba ca rezultat al competitiei si dezvoltarii companiilor. Cu toate ca cerealele reprezinta mai mult de 75% din vanzarile companiei Kellogg, ele nu constituie mai mult de 13% din vanzarile celor de la General Foods si 7% din vanzarile celor de la General Mills 2. 1. Materi prima folosita la fabricarea fulgii de porumb Porumbul Planta cerealiera de mare productivitate, porumbul ocupa locul al doilea in ierarhia mondiala, dupa grau si inaintea orezului.
In tara noastra porumbul ocupa primul loc in productia agricola, atat sub aspectul suprafetei, cat si al recoltelor. Pana in ...


Fisiere in arhiva (1):

  • Fulgi De Porumb
    • Referat.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare. Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:


* La pretul afisat se adauga 19% TVA, platibil in momentul achitarii abonamentului / incarcarii cartelei.

Hopa sus!