Florile, despre îngrijirea lor

Previzualizare referat:

Extras din referat:

La florarie, toate florile sunt proaspete si vioaie. Acasa, insa, isi pierd prospetimea si, cel mai adesea, nu mai reusesti sa le inviorezi. Acum, Drd. biolog Adela Boieriu, specialist 121, te invata cum sa pastrezi florile din vaza in forma cat mai mult timp.

Va rog sa-mi spuneti cum se numeste si ingrijeste planta numita plaman. Este gen copacel cu frunzele patate cu alb. de Biolog Drd. Adela Boieriu, Consultant 121 Plamanul este o specie de begonia decorativa prin frunze (Begonia lucernae). Se poate dirija si ca un copacel, dar, in general, se recomanda intinerirea periodica prin indepartarea lastarilor lemnificati. E o planta de apartament foarte cumsecade. Creste pe orice pamant de flori. Singurele conditii pe care nu le suporta sunt: ? excesul de umezeala in sol; ? insolatia puternica; ? temperaturile scazute (sub 7-8 C). Creste bine in dreptul unei ferestre luminate. Se uda moderat.

Se transplanteaza primavara, cand se poate si tunde. Din lastarii rezultati (din varfuri) se pot confectiona butasi care inradacineaza usor in apa.

Cand e cald, se bucura daca ii sunt stropite frunzele cu apa.

...

Descarcă referat

Pentru a descărca acest document,
trebuie să te autentifici in contul tău.

Structură de fișiere:
  • Florile Despre Ingrijirea Lor
    • Referat.doc
Alte informații:
Tipuri fișiere:
doc
Diacritice:
Nu
Nr fișiere:
1 fisier
Pagini (total):
4 pagini
Imagini extrase:
4 imagini
Nr cuvinte:
1 491 cuvinte
Nr caractere:
7 673 caractere
Marime:
137.96KB (arhivat)
Publicat de:
Anonymous A.
Nivel studiu:
Liceu
Tip document:
Referat
Materie:
Agricultură
Tag-uri:
flori, ingrijire
Predat:
la liceu
Sus!