Florile Despre Ingrijirea Lor

Extras din referat Cum descarc?

La florarie, toate florile sunt proaspete si vioaie. Acasa, insa, isi pierd prospetimea si, cel mai adesea, nu mai reusesti sa le inviorezi. Acum, Drd. biolog Adela Boieriu, specialist 121, te invata cum sa pastrezi florile din vaza in forma cat mai mult timp.
Va rog sa-mi spuneti cum se numeste si ingrijeste planta numita plaman. Este gen copacel cu frunzele patate cu alb. de Biolog Drd. Adela Boieriu, Consultant 121 Plamanul este o specie de begonia decorativa prin frunze (Begonia lucernae). Se poate dirija si ca un copacel, dar, in general, se recomanda intinerirea periodica prin indepartarea lastarilor lemnificati. E o planta de apartament foarte cumsecade. Creste pe orice pamant de flori. Singurele conditii pe care nu le suporta sunt: ? excesul de umezeala in sol; ? insolatia puternica; ? temperaturile scazute (sub 7-8 C). Creste bine in dreptul unei ferestre luminate. Se uda moderat.
Se transplanteaza primavara, cand se poate si tunde. Din lastarii rezultati (din varfuri) se pot confectiona butasi care inradacineaza usor in apa.
Cand e cald, se bucura daca ii sunt stropite frunzele cu apa.
...


Fisiere in arhiva (1):

  • Florile Despre Ingrijirea Lor
    • Referat.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Descarca gratuit aceast referat (0 €)

Completezi numele, prenumele și adresa de email. După aceea primesti prin email link-ul pentru descărcare. Completeaza o adresă de email validă.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.Hopa sus!