Ceara de albine

Extras din referat Cum descarc?

Laptele degresat 
Compozitia medie a laptelui degresat
Componente Concentratia (gram /1OOg)
Substanta uscata 9,1
Substante azotoase 3,5
Lactoza 4,9
Grasime 0,05
Substante minerale 0,6
Potasiu 0,140
Calciu 0,125
Clor 0,103
Fosfor 0.096
Sodiu 0,056
Magneziu 0,012
Sulf 0,025
Dintre subprodusele laptelui, laptele degresat are cel mai ridicat continut de proteine,care reprezinta - circa 40% din continutul sau in substanta uscata. Compozitia laptelui degresat este prezentata in tabelul 1.1. Substantele azotoase sunt reprezentate de cazeina (2,6%), proteine serice (0,7%) si substante azotoase neproteice. Concentratia in glucide (lactoza) este foarte apropiata de cea a laptelui integral, deoarece in grasimea separata din laptele integral trec numai urme de lactoza. Concentratia in grasime este in general sub l%,fiind in functie de starea tehnica a separatorului centrifugal cu care se realizeaza operatia de degresare. Concentratia in substante saline fiind asemanatoare cu a laptelui integral, laptele degresat constituie o importanta sursa de potasiu si calciu pentru alimentatie /l 1/.


Fisiere in arhiva (1):

  • Ceara de albine.doc

Imagini din acest proiect Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site.Vezi detalii.


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești.
După descărcarea primului referat vei primi prin email un alt cod pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare.
Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:

* Prin apăsarea pe butonul “Descarcă acum” declar că am citit, înțeles și agreat termenii și condițiile.
* Prețul este fără TVA.


Hopa sus!