Aerarea - Sisteme de aerare

Extras din referat Cum descarc?

Ce este aerarea ?
Procesul de aerare reprezinta mai mult decat furnizarea de oxigen si de mixare. Aerarea este baza epurarii biologice a apelor uzate si controleaza performanta tratarii si economia de functionare a intregii instalatii de tratare a apelor uzate. Analiza costurilor pentru statiile de epurare a apelor uzate arata in mod repetat ca procesul de aerare reprezinta de la 50% pana la 80% din bugetul de functionarii generale a statiei. Fara o tehnologie de aerare potrivita si un sistem de aerare corect proiectat, nu pot fi obtinute o epurare performanta si costurile de exploatare garantate.
Tipuri de aeratoare
AERATOARE IAZURI DECORATIVE
- - Cea mai naturala solutie pentru a mentine apa sanatoasa este sa introducem aeratoare in iazuri si lacuri astfel coloanele de apa se imbogatesc in oxigen si se creeaza curenti in lac eliminandu-se apa statuta. Aerarea amesteca apa rece de pe fundul lacului cu apa calda de la suprafata si se elimina stratificarea termala. Deasemeni ele refac nivelul de oxigen din apa incurajand creerea de bacterii aerobe ce consuma excesul de nutrienti mentinand apa curata si sanatoasa si un ecosistem echilibrat.
- - Alegerea sistemului corect este foarte importanta si depinde de cantitatea de vegetatie acvatica, de efectul vizual dorit si de puterea disponibila
o FANTANI AERATOARE
- - Fantanile noastre aeratoare nu trebuie confundate cu fantanile plutitoare. Aceste aeratoare de suprafata sunt proiectate sa confere rezultate si, desi ele estetic creeaza forme atractive, alegerea lor ar trebui sa se bazeze pe rezultate cand se doresc beneficiile aerarii.
- - O combinatie unica de pompare a jetului de apa aereaza atunci cand este nevoie, in timp ce constructia din otel si plastic de inalta densitate rezistent la temperaturi inalte va functiona cu succes atat in apele dulci cat si in cele sarate. Va ofera atat performanta cat si frumusete; ele functioneaza in ape cu adancimi mai mici de 36cm si toate modelele de puverizatoare sunt interschimbabile.
- - Perfecte pentru orice teren de golf, complex comercial, parc sau curte particulara, frumuseatea acestor fantani aeratoare poate fi admirata atat ziua cat si noaptea prin intermediul sistemului de iluminare MR 164 cu tensiune scazuta Fontain GloTM .
SPECIFICATII
- Linia de plutire: Flotoarele cu balast permit reglarea liniei de plutire si a nivelului de vizibilitate din apa. 
- Rezistenta la coroziune: Toate componentele sunt facute din materiale rezistente la ape cu continut ridicat de saruri si compusi chimici cu oarecare agresivitate. 
- Testare standarde de siguranta: Pachetul complet este testat si certificat cu ETL si ETL-C. 
- Adancime minima: Platforma orizontala permite functionarea in apa cu adancimea minima de numai 0.35m. 
- Pachet complet: Include toate componentele (motor, flotor, filtrare, cablu) totul complet asamblat pentru instalare rapida. 
- Accesorii optionale: Fountain Glo - sistem de iluminare, senzor de vant si sistem de control pentru motor. 
- Flotor din polietilena permite ajustarea usoara a liniei de plutire si mai putin vizibil in apa
- Pompa Grundfos si motor Franklin 3450/2875 RPM rezistent la coroziune, fara intretinere asigura functionarea continua pentru multi ani. 
- Filtru de aspiratie cu cartus de inox protejeaza pompa de particule abrazive.


Fisiere in arhiva (1):

 • Aerarea - Sisteme de aerare.docx

Imagini din acest referat Cum descarc?

Promoție: 1+1 gratis

După plată vei primi prin email un cod de download pentru a descărca gratis oricare alt referat de pe site (vezi detalii).


Descarcă aceast referat cu doar 4 € (1+1 gratis)

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi adresa de email și plătești. După descărcarea primului referat vei primi prin email un cod promo pentru a descărca orice alt referat.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare și codul promo. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi e-mail-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:


* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!