Tehnici de obtinere a unui colorant alimentar din sfecla de zahar prin extractie cu solventi

Arhiva cu diplome, cursuri si referate
postate de utilizatori. Download GRATUIT.

http://www.tocilar.ro/
 | 

Sumar

Sumar

 
Titlu: Tehnici de obtinere a unui colorant alimentar din sfecla de zahar prin extractie cu solventi
Volum: 72 pagini, 14883 cuvinte, 79711 caractere
Incarcata: Marti, 29 Septembrie 2009
De catre: Administrator
Categorie: Chimie

Detalii

Detalii

 
  • Data predarii:
  • 2006
  • Localitate:
  • Bucuresti
  • Document:
  • Doc
  • Tip font:
  • Times New Roman
  • Marime font:
  • 12px
  • Spatiere randuri:
  • 0.5"
  • Dimensiune:
  • 6423.04 Kb
  • Are note de subsol:
  • nu
  • Are grafice:
  • da (165)
  • Are tabele:
  • da (15)
  • Are diacritice:
  • nu
  • Are aplicatie:
  • nu
  • Are cuprins:
  • da
  • Are bibliografie:
  • da

    Anunturi

    Anunturi

     

    Cuprins

    Cuprins

     
    I.INTRODUCERE
    II.COLORANTUL ROSU DIN SFECLA ROSIE
    II.1Structura Chimica A Betalainelor
    II.2Proprietati
    II.3Tehnologia De Obtinere
    II.4Purificarea Produsului Brut
    II.5Domenii De Utilizare
    III.EXTRACTIA LICHID - SOLID
    III.1Principii Fundamentale In Extractia Lichid - Solid
    III.2Factorii Specifici Extractiei Lichid - Solid
    IV.TEMA DE PROIECTARE
    V.DATE DE LITERATURA PRIVIND FABRICAREA ACIDULUI LACTIC; ALEGEREA PROCEDEULUI
    V.1Istoric
    V.2Proprietati Fizice
    V.3Proprietati Chimice
    V.4Metode De Obtinere A Acidul Lactic La Nivel Industrtial
    V.5Obtinerea Acidului Lactic Prin Fermentatia Lactica
    V.6Utilizarea Acidului Lactic
    VI.DESCRIEREA PROCESULUI TEHNOLOGIC PE FAZE DE FABRICATIE
    VI.1Prepararea Si Sterilizarea Substratului
    VI.2Racirea Substratului
    VI.3Fermentarea
    VI.4Decantarea Si Filtrarea
    VI.5Concentrarea Prin Evaporare I
    VI.6Acidularea
    VI.7Filtrarea Ii
    VI.8Concentrarea Prin Evaporare Ii
    VI.9Decolorare Si Filtrare
    VII.BILANT DE MATERIALE
    VII.1Deducerea Productiei De Sarja
    VII.2Precalcul
    VII.3Bilant De Materiale Pe Faze Tehnologice
    VIII.BILANTUL TERMIC AL UTILAJELOR DE TRANSFER TERMIC
    VIII.1Bilantul Termic Al Instalatiei De Sterilizare
    VIII.2Bilantul Termic Al Schimbatorului De Caldura
    VIII.3Bilantul Termic Al Evaporatorului I
    VIII.4Bilantul Termic Al Evaporatorului Ii
    IX.PROIECTAREA TEHNOLOGICA A UTILAJELOR PRINCIPALE
    IX.1Predimensionarea Schimbatorului De Caldura
    IX.2Predimensionarea Vasului De Decolorare A Acidului Lactic
    X.PREDIMENSIONAREA CELORLALTOR UTILAJE DIN INSTALATIE
    X.1Predimensionarea Vasului De Sterilizare
    X.2Predimensionarea Vasului De Fermentare
    X.3Predimensionarea Vasului De Acidulare
    X.4Predimensionarea Vaselor De Dozare
    X.5Predimensionarea Rezervorului De Ca(oh)2
    X.6Predimensionarea Rezervorului De Inocul
    X.7Predimensionarea Vasului De Dozare H2so4
    X.8Predimensionarea Vasului De Dozare Carbune
    XI.CALCULUL ECONOMIC
    XII.PROTECTIA MUNCII, IGIENIZAREA INSTALATIEI, PREVENIREA INCENDIILOR

    Bibliografie

    Bibliografie

     
    1.BANU C. ; (2000);
     Aditivi Si Ingrediente Pentru Industria Alimentara; Editura Tehnica; Bucuresti; 37 - 39; 52
    2.Von Elbe J. H. " Il - Young, M Si Amundseon, C. H. " (1974); J. Food Sci. " 39; 334 - 337
    3.VON ELBE J. H. ; SIOK HUI; IL - YOUNG, M. ;
     Gobelman, W. H. " (1972); J. Food Sci. " 37; 932 - 934
    4.KIRK
     Othmer (1993); Encyclopedia Of Chemical Technology, (vol. 8, 803 - 804); New York, John Wiley & Sons Inc.
    5.Von Elbe, J. H. " Food Tehnology - May 1975; 42 - 46.
    6.Pasch, J. H. " Von Elbe, J. H. " (1975); J. Food Sci. " 40; 1145 - 1146
    7.Pasch, J. H. " Von Elbe, J. H. Si Sell, R. J. " (1975); J. Milk Food Technol. " 39; 25 - 28
    8.Drdak M. Si Nascakova M. " Czech. Cs 225, 529 (cl A 23 11/272), 01 Dec 1984, Appl. 8216, 231, 27 Aug 1982, 5 Pp, Cf. C. A. " 103, 1985, P 36423 Z.
    9.ZUHK, YU. T. SI TSAPALOVA, V. ; (1972);
     Otkrytiya Izobret. Pron. Obraztsy, Tovarnye Znaki; 49 (18), 83.
    10.KAPUSTINA, V. V. ; JEREBENI, J. L. SI VESELOVA L. V. ; (1989);
     Izv. Vyzov Pushch. Techn. " 5; 15 - 18
    11.KADZHAYA M. P. ; (1972)
     Otkrytiya Izobret. Prom. Obraztsy Tovarnye Znaki; 49 (25), 97.
    12.Adams J. P. " Von Elbe J. H. " Amundson C. H. " (1976); J. Food Sci. " 41, 78 - 81.
    13.Jensen Bjarne, Dan. " 143, 110 (cl. C 093), 30 Mar. 1981, Appl 78/5, 138, 17 Nov 1978, 10 Pp, Cf C. A. " 995, 1981, 148919 P.
    14.ULLMANNS, (1997);
     Encyclopedia Of Chemical Technology; (cd - Rom); Wiley, Wch
    15.IOVU MIRCEA; (1999);
     Chimie Organica; Editura Didactica Si Pedagogica, Bucuresti, 686
    16.DOBRE, T. SI FLOAREA, O. ; (1997)
     Separarea Compusilor Chimici Din Produse Naturale, Bucuresti; Matrix Rom.
    17.POGANYI, I. SI BANCIU, M. ; (1972)
     Metode Fizice In Chimia Organica; Ed. Stiintifica, Bucuresti, 131 - 166
     |